The Basic Principles Of آنفولانزا گربه
The Basic Principles Of آنفولانزا گربه
Blog Article
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
کودکان خردسال، افراد به شدت بیمار، و کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند میتوانند دیگران را برای مدت طولانیتری آلوده کنند. حتی افراد بدون علامت، یعنی کسانی که مبتلا میشوند اما هرگز علائم واضحی را بروز نمیدهند، میتوانند آنفولانزا را منتقل کنند.
از سوی دیگر، معمولا در این بیماری با علائم تنفسی مثل گرفتگی بینی و سرفه خشک مواجه نمیشوید.
ازآنجاکه ابتلا به آنفولانزا با عوارض جدی مانند عفونت ریه همراه است نباید علائم آن را نادیده گرفت و در صورت مشاهده علائم جهت پیشگیری از عوارض جدی حتماً به متخصص مراجعه کنید.
از اینرو پیشنهاد میکنیم جهت تشخیص و درمان کامل بیماری به پزشک مراجعه کرده یا از ایشان مشاوره پزشکی آنلاین دریافت فرمایید.
افتتاح فـروشگاه فامیلی در یزد امام شهر،میدان حج،ابتدای بلوار امام حسین،جنب درمانگاه حیان
بیماری زونا در کودکان قابل درمان است؟ علائم و درمان خانگی آن
کارمندان، پرستاران و کارکنان بیمارستانها و آسایشگاهها
ویروس این بیماری قادر است ۲ تا هشت ساعت روی سطوح و اشیاء باقی بماند. بنابراین، اگر فرد مبتلا سطوحی مثل دستگیره در یا کیبورد لپتاپ را لمس کند و پس از آن شما آنها را لمس کنید، احتمال دارد به این بیماری مبتلا شوید.
آنفولانزای معده همان عفونت معده است که خرید اینترنتی واکسن آنفولانزا با اسهال و استفراغ همراه است. آنفولانزای معده با آنفولانزا کاملا متفاوت است، همانطور که گفته شد آنفولانزا یک بیماری ویروسی و تنفسی است و باعث بروز سرفه و گلودرد میگردد و میتواند از طریق تماس با جسم آلوده یا قطرات تنفسی فرد بیمار به بدن فرد منتقل شود، اما آنفولانزای معده یک بیماری ویروسی و مسری است که ویروس آن از طریق خوردن مواد غذایی با بهداشت ضعیف ایجاد میگردد.
جامعه، شهری سلامت خانواده آموزش و پرورش محیط زیست حوادث، انتظامی حقوقی و قضایی شنبه / ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ / ۰۷:۰۴
عوارض واکسن آنفولانزا در کودکان و بزرگسالان: عوارض جانبی و علائم استفاده از نوع اول واکسن آنفولانزا بسیار به بیماری سرما خوردگی شبیه میباشد.
ویروس آنفولانزا هر سال دستخوش تغییرات آنتیژنی میشود؛ بنابراین، واکسنهای آنفولانزا هر ساله بر اساس ویروسهای آنفولانزا که در سال قبل شایعترین بودند، تولید میشوند.
یک متخصص کودکان و فوق تخصص نوزادان، با اشاره به واکسیناسیون کودکان بر علیه بیماری آنفلوآنزا، درباره چگونگی و بهترین زمان تزریق این واکسن و بایدها و نبایدهای آن توضیح داد.